Vier inbrekers aangehouden door melding alerte buurtbewoner in Rotterdam-Alexanderpolder

vrijdag 25 juli 2014 03:18

Rotterdam – Donderdagavond zijn vier inbrekers aangehouden nadat een alerte buurtbewoner een melding maakte van een verdachte situatie in een woning in de wijk Alexanderpolder. Diverse eenheden van de politie gingen ter plaatse en omsingelden het pand, in de woning werden vier personen aangehouden, dit bleken niet de bewoners te zijn, in dit geval ging het om inbrekers.

Het viertal is meegenomen naar het bureau voor verder verhoor, de alerte buurtbewoner is bedankt voor het doen van de melding. Hoe de inbrekers binnen zijn gekomen is nog onbekend, de grote aanwezigheid van de politie trok veel bekijks in de straat waar het incident zich afspeelde.

Foto : @PolitieRdam_O

BtV9IkHCEAAq4mC

 

0 reacties

Vier inbrekers aangehouden door melding alerte buurtbewoner in Rotterdam-Alexanderpolder
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagavond zijn vier inbrekers aangehouden nadat een alerte buurtbewoner een melding maakte van een verdachte situatie in een woning in de wijk Alexanderpolder. Diverse eenheden van de politie gingen ter plaatse en omsingelden het pand, in de woning werden vier personen aangehouden, dit bleken niet de bewoners te zijn, in dit geval ging het om inbrekers.

Het viertal is meegenomen naar het bureau voor verder verhoor, de alerte buurtbewoner is bedankt voor het doen van de melding. Hoe de inbrekers binnen zijn gekomen is nog onbekend, de grote aanwezigheid van de politie trok veel bekijks in de straat waar het incident zich afspeelde.

Foto : @PolitieRdam_O

BtV9IkHCEAAq4mC

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!