zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Vier inbrekers aangehouden door melding alerte buurtbewoner in Rotterdam-Alexanderpolder

- advertentie -

Rotterdam – Donderdagavond zijn vier inbrekers aangehouden nadat een alerte buurtbewoner een melding maakte van een verdachte situatie in een woning in de wijk Alexanderpolder. Diverse eenheden van de politie gingen ter plaatse en omsingelden het pand, in de woning werden vier personen aangehouden, dit bleken niet de bewoners te zijn, in dit geval ging het om inbrekers.

Het viertal is meegenomen naar het bureau voor verder verhoor, de alerte buurtbewoner is bedankt voor het doen van de melding. Hoe de inbrekers binnen zijn gekomen is nog onbekend, de grote aanwezigheid van de politie trok veel bekijks in de straat waar het incident zich afspeelde.

Foto : @PolitieRdam_O

BtV9IkHCEAAq4mC

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -