Agent en bewoonster ademen rook in bij uitslaande woningbrand Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

zaterdag 26 juli 2014 21:05

Capelle aan den IJssel – Een uitslaande brand in een flat aan het Valeriusrondeel heeft zaterdagavond een woning compleet in de as gelegd. Door nog onbekende oorzaak brak er in het appartement een uitslaande brand uit, ter plaatse schaalde de brandweer op naar het sein “middelbrand”.

De bewoonster die ten tijde van de brand aanwezig was in de woning is met een vluchtmasker uit de woning gekomen, ambulancepersoneel is ter plaatse om de bewoonster en een agent na te kijken na het inademen van rook. Firma Salvage is ter plaatse gekomen om de schade aan de woning op te nemen.

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

DSC_4662 DSC_4663 DSC_4664 DSC_4668 Stockfoto-Brandweer-Joey-BRW DSC_4675 DSC_4676

 

0 reacties

Agent en bewoonster ademen rook in bij uitslaande woningbrand Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een uitslaande brand in een flat aan het Valeriusrondeel heeft zaterdagavond een woning compleet in de as gelegd. Door nog onbekende oorzaak brak er in het appartement een uitslaande brand uit, ter plaatse schaalde de brandweer op naar het sein “middelbrand”.

De bewoonster die ten tijde van de brand aanwezig was in de woning is met een vluchtmasker uit de woning gekomen, ambulancepersoneel is ter plaatse om de bewoonster en een agent na te kijken na het inademen van rook. Firma Salvage is ter plaatse gekomen om de schade aan de woning op te nemen.

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

DSC_4662 DSC_4663 DSC_4664 DSC_4668 Stockfoto-Brandweer-Joey-BRW DSC_4675 DSC_4676

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!