Brandweer rukt uit voor barbecue op balkon Eliotplaats Rotterdam

zaterdag 26 juli 2014 21:08

Rotterdam – Brandweerlieden gingen zaterdagavond met spoed ter plaatse naar de Eliotplaats na een melding van een woningbrand op de Eliotplaats. Toegesnelde politieagenten stapten de woning binnen en constateerden geen brand maar een barbecue die op het balkon stond.

Van brand op de derde verdieping van de flat leek echter geen sprake waarop de brandweer terugkeerde naar de kazerne. De bewoners zijn gewaarschuwd omdat de barbecue de nodige rookontwikkeling veroorzaakte, of er verdere stappen worden ondernomen is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4677 DSC_4678

 

0 reacties

Brandweer rukt uit voor barbecue op balkon Eliotplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Brandweerlieden gingen zaterdagavond met spoed ter plaatse naar de Eliotplaats na een melding van een woningbrand op de Eliotplaats. Toegesnelde politieagenten stapten de woning binnen en constateerden geen brand maar een barbecue die op het balkon stond.

Van brand op de derde verdieping van de flat leek echter geen sprake waarop de brandweer terugkeerde naar de kazerne. De bewoners zijn gewaarschuwd omdat de barbecue de nodige rookontwikkeling veroorzaakte, of er verdere stappen worden ondernomen is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4677 DSC_4678

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!