zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Brandweer rukt uit voor barbecue op balkon Eliotplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Brandweerlieden gingen zaterdagavond met spoed ter plaatse naar de Eliotplaats na een melding van een woningbrand op de Eliotplaats. Toegesnelde politieagenten stapten de woning binnen en constateerden geen brand maar een barbecue die op het balkon stond.

Van brand op de derde verdieping van de flat leek echter geen sprake waarop de brandweer terugkeerde naar de kazerne. De bewoners zijn gewaarschuwd omdat de barbecue de nodige rookontwikkeling veroorzaakte, of er verdere stappen worden ondernomen is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4677 DSC_4678

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -