zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

[DAG NA DE BRAND] Zeer grote brand verwoest bedrijfspand Noordenweg Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – De schade aan het pand aan de Noordenweg die in de nacht van vrijdag op zaterdag compleet verwoest werd door een grote uitslaande brand is de volgende ochtend duidelijk zichtbaar. Het bedrijfspand is door de grote vlammenzee compleet uitgebrand, aangelegen bedrijven en woningen liepen eveneens schade op door de hitte. Diverse geparkeerde auto’s die voor het bedrijfspand stonden werden compleet vernield. De brand die rond 01:00 uitbrak was rond 03:30 meester, het heeft hierna nog uren geduurd om na te blussen.

Na de brand is de gemeente direct begonnen met het slopen van het pand, met behulp van een veegwagen is de straat vrij gemaakt van brokstukken. Bij de brand kwamen naast de gebruikelijke stoffen geen andere stoffen vrij, wel zijn er roetdeeltjes vrijgekomen die volgens de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond weggeveegd of gespoeld kan worden indien deze aangetroffen worden.

Foto’s : Joëy Heijstek & Michel Robijn

IMG-20140726-WA0044

 

IMG-20140726-WA0023

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -