Grip 1 bij Parnassia Monsterseweg Den haag

zaterdag 26 juli 2014 01:04

Zaterdag 16 Juli heeft er een brand gewoed in een complex van Parnassia aan de Monsterseweg in Den Haag.  De brandweer heeft hierbij opgeschaald naar GRIP 1 in verband met een ontruiming van het gehele gebouw. Hoeveel personen zich in het gebouw bevonden is niet bekend. Volgens onbevestigde berichten is de brand vermoedelijk aangestoken.

 

DSC00077 DSC00078

 

0 reacties

Grip 1 bij Parnassia Monsterseweg Den haag
Schrijver:

 

 

Zaterdag 16 Juli heeft er een brand gewoed in een complex van Parnassia aan de Monsterseweg in Den Haag.  De brandweer heeft hierbij opgeschaald naar GRIP 1 in verband met een ontruiming van het gehele gebouw. Hoeveel personen zich in het gebouw bevonden is niet bekend. Volgens onbevestigde berichten is de brand vermoedelijk aangestoken.

 

DSC00077 DSC00078

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!