Twee gewonden door fikse aanrijding met taxi Vasteland Rotterdam

zondag 27 juli 2014 03:53

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee gewonden gevallen na een aanrijding op de kruising Vasteland met de Coolsingel. Rond twee uur kwamen een personenauto en een taxi door nog onbekende oorzaak in botsing, beide voertuigen liepen hierdoor flinke schade op.

Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden van één van de auto’s na te kijken op eventueel letsel, dit na klachten van een pijnlijke nek. De politie heeft na het ongeval diverse getuigen gehoord, uit het onderzoek zal de exacte toedracht van het ongeval moeten blijken.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4687 DSC_4689 DSC_4690 DSC_4691

 

0 reacties

Twee gewonden door fikse aanrijding met taxi Vasteland Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee gewonden gevallen na een aanrijding op de kruising Vasteland met de Coolsingel. Rond twee uur kwamen een personenauto en een taxi door nog onbekende oorzaak in botsing, beide voertuigen liepen hierdoor flinke schade op.

Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden van één van de auto’s na te kijken op eventueel letsel, dit na klachten van een pijnlijke nek. De politie heeft na het ongeval diverse getuigen gehoord, uit het onderzoek zal de exacte toedracht van het ongeval moeten blijken.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4687 DSC_4689 DSC_4690 DSC_4691

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!