woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Twee gewonden door fikse aanrijding met taxi Vasteland Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee gewonden gevallen na een aanrijding op de kruising Vasteland met de Coolsingel. Rond twee uur kwamen een personenauto en een taxi door nog onbekende oorzaak in botsing, beide voertuigen liepen hierdoor flinke schade op.

Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden van één van de auto’s na te kijken op eventueel letsel, dit na klachten van een pijnlijke nek. De politie heeft na het ongeval diverse getuigen gehoord, uit het onderzoek zal de exacte toedracht van het ongeval moeten blijken.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4687 DSC_4689 DSC_4690 DSC_4691

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -