Winkelpand vol rook na brand in plantenbak Beurstraverse Rotterdam

zondag 27 juli 2014 03:43

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer met spoed gealarmeerd voor een brand op de Coolsingel. Al snel bleek dat de juiste locatie het Beurstraverse, ook wel bekend als de ‘Koopgoot’ bleek te zijn. Een plantenbak die langs de trap van de Koopgoot staat vatte vlam, mede hierdoor kwam een ondergelegen winkel vol rook te staan.

Nadat de brand in de plantenbak geblust was stapte de brandweer de winkel binnen, na een controle in de winkel is het pand geventileerd waarop zij konden terugkeren naar de kazerne.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4680 DSC_4681

 

0 reacties

Winkelpand vol rook na brand in plantenbak Beurstraverse Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer met spoed gealarmeerd voor een brand op de Coolsingel. Al snel bleek dat de juiste locatie het Beurstraverse, ook wel bekend als de ‘Koopgoot’ bleek te zijn. Een plantenbak die langs de trap van de Koopgoot staat vatte vlam, mede hierdoor kwam een ondergelegen winkel vol rook te staan.

Nadat de brand in de plantenbak geblust was stapte de brandweer de winkel binnen, na een controle in de winkel is het pand geventileerd waarop zij konden terugkeren naar de kazerne.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4680 DSC_4681

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!