Dode in woning Biezeveld Rotterdam

maandag 28 juli 2014 14:15
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – De politie heeft maandag in een woning aan het Biezeveld een stoffelijk overschot aangetroffen. Omdat niet bekend is hoe het slachtoffer om het leven is gekomen werd er een uitgebreid sporenonderzoek opgestart.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben diverse sporen veiliggesteld. Het slachtoffer is na het onderzoek door een begrafenisondernemer weggebracht. Het is niet duidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen. De politie laat weten dat er nog niets wordt uitgesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in woning Biezeveld Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – De politie heeft maandag in een woning aan het Biezeveld een stoffelijk overschot aangetroffen. Omdat niet bekend is hoe het slachtoffer om het leven is gekomen werd er een uitgebreid sporenonderzoek opgestart.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben diverse sporen veiliggesteld. Het slachtoffer is na het onderzoek door een begrafenisondernemer weggebracht. Het is niet duidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen. De politie laat weten dat er nog niets wordt uitgesloten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!