zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Dode in woning Biezeveld Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandag in een woning aan het Biezeveld een stoffelijk overschot aangetroffen. Omdat niet bekend is hoe het slachtoffer om het leven is gekomen werd er een uitgebreid sporenonderzoek opgestart.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben diverse sporen veiliggesteld. Het slachtoffer is na het onderzoek door een begrafenisondernemer weggebracht. Het is niet duidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen. De politie laat weten dat er nog niets wordt uitgesloten.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -