Gewonde na schietpartij Sophoclesstraat Rotterdam

maandag 28 juli 2014 19:24

Rotterdam – Na een schietincident op de Menanderstraat heeft de politie maandagavond drie mannen aangehouden. Eén persoon raakte gewond. Rond kwart over zes kreeg de politie verschillende meldingen dat er geschoten zou worden in de Menanderstraat ter hoogte van de Sophoclesstraat.

Agenten gingen hier direct naartoe. In het nabijgelegen clubhuis troffen ze een man met een verwonding in zijn onderlichaam. Hij is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen.

Onderzoek
Er is direct een groot onderzoek opgestart. Met behulp van getuigen kon er een goed signalement samengesteld worden van de daders. Met deze informatie kamden agenten de straten uit. Ter hoogte van station Lombardijen zagen ze drie mannen die voldeden aan het specifieke signalement.

Zij zijn aangehouden. De identiteit van zowel slachtoffer als daders is nog onbekend.

Er wordt onderzocht wat de toedracht van het schietincident is. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

UPDATE : De identiteit van de betrokkenen bij een schietincident op de Menanderstraat is bekend. Het slachtoffer is een 43-jarige man. De verdachten zijn twee Rotterdammers van 17 en 20 jaar oud en een 23-jarige zonder vaste woon of verblijfplaats.

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

foto1 foto2 foto3

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na schietpartij Sophoclesstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Na een schietincident op de Menanderstraat heeft de politie maandagavond drie mannen aangehouden. Eén persoon raakte gewond. Rond kwart over zes kreeg de politie verschillende meldingen dat er geschoten zou worden in de Menanderstraat ter hoogte van de Sophoclesstraat.

Agenten gingen hier direct naartoe. In het nabijgelegen clubhuis troffen ze een man met een verwonding in zijn onderlichaam. Hij is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen.

Onderzoek
Er is direct een groot onderzoek opgestart. Met behulp van getuigen kon er een goed signalement samengesteld worden van de daders. Met deze informatie kamden agenten de straten uit. Ter hoogte van station Lombardijen zagen ze drie mannen die voldeden aan het specifieke signalement.

Zij zijn aangehouden. De identiteit van zowel slachtoffer als daders is nog onbekend.

Er wordt onderzocht wat de toedracht van het schietincident is. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

UPDATE : De identiteit van de betrokkenen bij een schietincident op de Menanderstraat is bekend. Het slachtoffer is een 43-jarige man. De verdachten zijn twee Rotterdammers van 17 en 20 jaar oud en een 23-jarige zonder vaste woon of verblijfplaats.

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

foto1 foto2 foto3

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!