Veel regenval zorgt voor veel wateroverlast in de regio

maandag 28 juli 2014 19:28

Landelijk – De brandweer heeft het maandag druk met vele meldingen van wateroverlast. In de vroege ochtend kwamen al diverse telefoontjes binnen met de melding van ondergelopen straten, kelders en rioleringen die de grote hoeveelheid water niet aan konden. Met veel materieel is de brandweer in de regio bezig om de overlast grotendeels te beperken. Vanwege de vele meldingen is er een scenario ‘Extreem Weer’ van kracht.

 

0 reacties

Veel regenval zorgt voor veel wateroverlast in de regio
Schrijver:

 

 

Landelijk – De brandweer heeft het maandag druk met vele meldingen van wateroverlast. In de vroege ochtend kwamen al diverse telefoontjes binnen met de melding van ondergelopen straten, kelders en rioleringen die de grote hoeveelheid water niet aan konden. Met veel materieel is de brandweer in de regio bezig om de overlast grotendeels te beperken. Vanwege de vele meldingen is er een scenario ‘Extreem Weer’ van kracht.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!