woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Buschauffeur mishandeld en beroofd door jongen Koninginnelaan Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Op de Koninginnelaan is dinsdagochtend een buschauffeur van de RET mishandeld en beroofd door een jongen. De chauffeur werd plots geslagen en geschopt door de jongen, vervolgens werd hij bespuugd en sloeg de jongen er met het wisselgeld uit de bus op de vlucht. In de omgeving werd direct een zoekactie gestart naar de jongen, hij is zover bekend nog niet aangehouden. De politie verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De passagiers die op het moment van het incident in de bus van de RET zaten zijn door een andere bus opgehaald.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -