Buschauffeur mishandeld en beroofd door jongen Koninginnelaan Vlaardingen

dinsdag 29 juli 2014 14:35

Vlaardingen – Op de Koninginnelaan is dinsdagochtend een buschauffeur van de RET mishandeld en beroofd door een jongen. De chauffeur werd plots geslagen en geschopt door de jongen, vervolgens werd hij bespuugd en sloeg de jongen er met het wisselgeld uit de bus op de vlucht. In de omgeving werd direct een zoekactie gestart naar de jongen, hij is zover bekend nog niet aangehouden. De politie verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De passagiers die op het moment van het incident in de bus van de RET zaten zijn door een andere bus opgehaald.

 

0 reacties

Buschauffeur mishandeld en beroofd door jongen Koninginnelaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Op de Koninginnelaan is dinsdagochtend een buschauffeur van de RET mishandeld en beroofd door een jongen. De chauffeur werd plots geslagen en geschopt door de jongen, vervolgens werd hij bespuugd en sloeg de jongen er met het wisselgeld uit de bus op de vlucht. In de omgeving werd direct een zoekactie gestart naar de jongen, hij is zover bekend nog niet aangehouden. De politie verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De passagiers die op het moment van het incident in de bus van de RET zaten zijn door een andere bus opgehaald.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!