Weg afgesloten door gaslek in grote gasleiding Spinozaweg Rotterdam

dinsdag 29 juli 2014 16:20

 

Rotterdam – De Spinozagweg is dinsdagmiddag korte tijd afgesloten geweest in verband met een flink gaslek. Bij graafwerkzaamheden werd een gasleiding geraakt, hierdoor ontstond er een gaslek waarbij er flink wat gas vrij kwam. In verband met de veiligheid werd de omgeving korte tijd afgesloten. Ook het openbaar vervoer met de bus werd hierdoor gestremd.

Medewerkers van Stedin konden het lek snel dichten waardoor de drukke verkeersader weer snel kon worden geopend. Rond vijf uur reden de bussen hun normale dienstregeling weer.

 

 

0 reacties

Weg afgesloten door gaslek in grote gasleiding Spinozaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

 

Rotterdam – De Spinozagweg is dinsdagmiddag korte tijd afgesloten geweest in verband met een flink gaslek. Bij graafwerkzaamheden werd een gasleiding geraakt, hierdoor ontstond er een gaslek waarbij er flink wat gas vrij kwam. In verband met de veiligheid werd de omgeving korte tijd afgesloten. Ook het openbaar vervoer met de bus werd hierdoor gestremd.

Medewerkers van Stedin konden het lek snel dichten waardoor de drukke verkeersader weer snel kon worden geopend. Rond vijf uur reden de bussen hun normale dienstregeling weer.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!