Bewoner steekt eigen huis in brand Van Leeuwenhoekstraat Vlaardingen

woensdag 30 juli 2014 07:35


Vlaardingen – De politie laat weten dat de brand die ontstond in een woning aan de van Leeuwenhoekstraat door de bewoner zelf is aangestoken. Dinsdagavond moest de brandweer uitrukken omdat er een deken in de woning in brand stond. Nu blijkt dat de bewoner zelf de schuldige is en deze express heeft aangestoken. De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling en het portiek moest worden vernield om de rook te kunnen verdrijven.

Een huisgenoot kon net op tijd door de brandweer worden gered. De huisgenoot raakte wel gewond door de brand. Waarom de bewoner het pand in brand probeerde te steken is niet bekend. De politie onderzoekt of hij verantwoordelijk is voor de andere branden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner steekt eigen huis in brand Van Leeuwenhoekstraat Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen – De politie laat weten dat de brand die ontstond in een woning aan de van Leeuwenhoekstraat door de bewoner zelf is aangestoken. Dinsdagavond moest de brandweer uitrukken omdat er een deken in de woning in brand stond. Nu blijkt dat de bewoner zelf de schuldige is en deze express heeft aangestoken. De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling en het portiek moest worden vernield om de rook te kunnen verdrijven.

Een huisgenoot kon net op tijd door de brandweer worden gered. De huisgenoot raakte wel gewond door de brand. Waarom de bewoner het pand in brand probeerde te steken is niet bekend. De politie onderzoekt of hij verantwoordelijk is voor de andere branden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!