woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Bewoner steekt eigen huis in brand Van Leeuwenhoekstraat Vlaardingen

- advertentie -


Vlaardingen – De politie laat weten dat de brand die ontstond in een woning aan de van Leeuwenhoekstraat door de bewoner zelf is aangestoken. Dinsdagavond moest de brandweer uitrukken omdat er een deken in de woning in brand stond. Nu blijkt dat de bewoner zelf de schuldige is en deze express heeft aangestoken. De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling en het portiek moest worden vernield om de rook te kunnen verdrijven.

Een huisgenoot kon net op tijd door de brandweer worden gered. De huisgenoot raakte wel gewond door de brand. Waarom de bewoner het pand in brand probeerde te steken is niet bekend. De politie onderzoekt of hij verantwoordelijk is voor de andere branden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -