zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Brandweer haalt paard uit sloot ‘S-Gravenweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De brandweer van Capelle aan den IJssel moest vanmorgen twee keer in actie komen om een dier uit de sloot te halen. In Nieuwerkerk aan den IJssel was een koe te water geraakt. Deze kon er niet meer zelfstandig uitkomen waardoor de brandweer ter plaatse kwam om deze uit de sloot te halen. Niet veel later kwam er een tweede melding binnen. Op de ‘s-Gravenweg wilde de eigenaresse van een pony het dier mee de straat opnemen. Het paard stapte bij het openen van het hek echter over het randje waardoor deze in de sloot terecht kwam.

De brandweer die net klaar was met de koe in de sloot kwam gelijk door naar het paard. Met een touw werd het paard naar de andere kant van de sloot getrokken. Omdat bleek dat het paard nog fit genoeg was, werd besloten om gelijk door te pakken en het paard de kant op te krijgen. Dit lukte in één keer en het paard stond netjes weer op het droge. De eigenaresse bedankte de brandweer en is daarna het paard gaan verzorgen. Zoals het nu naar lijkt heeft het dier niets opgelopen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0532kl IMG_0537kl IMG_0540kl IMG_0546kl IMG_0547kl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -