woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

[FOTO-REPORTAGE] Vijftiende editie Wednesday Night Skate van start in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Woensdagavond is de vijftiende editie van de Wednesday Night Skate van start gegaan. Vanaf de Binnenrotte rollen duizende skaters de tocht mee door Rotterdam. Vanaf 18:00 was het terrein aan de Binnenrotte bereikbaar voor de skaters, om 19:30 ging het jaarlijks terugkomende evenement van start.
Ondanks de financiele problemen waar de organisatie eerder mee kampten kon de Wednesday Nightskate door hun nieuwe sponsor Bram Ladage vooralsnog doorgaan dit jaar. Vanaf woensdag 30 juli zullen er nog vier woensdagavonden door Rotterdam worden gekate.

De tocht is prima verlopen, aldus enkele vrijwilligers die tijdens de tocht de stoet begeleidde. Via Twitter is het evenement te volgen via @WeSkateNL onder hashtag #WeSkate. Sta jij op één van de onderstaande foto’s en wil je deze graag zonder watermerk hebben? Neem dan contact met de redactie op!

Foto’s : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek
Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek
Foto : Joëy Heijstek

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -