[FOTO-REPORTAGE] Vijftiende editie Wednesday Night Skate van start in Rotterdam

woensdag 30 juli 2014 21:17

Rotterdam – Woensdagavond is de vijftiende editie van de Wednesday Night Skate van start gegaan. Vanaf de Binnenrotte rollen duizende skaters de tocht mee door Rotterdam. Vanaf 18:00 was het terrein aan de Binnenrotte bereikbaar voor de skaters, om 19:30 ging het jaarlijks terugkomende evenement van start.
Ondanks de financiele problemen waar de organisatie eerder mee kampten kon de Wednesday Nightskate door hun nieuwe sponsor Bram Ladage vooralsnog doorgaan dit jaar. Vanaf woensdag 30 juli zullen er nog vier woensdagavonden door Rotterdam worden gekate.

De tocht is prima verlopen, aldus enkele vrijwilligers die tijdens de tocht de stoet begeleidde. Via Twitter is het evenement te volgen via @WeSkateNL onder hashtag #WeSkate. Sta jij op één van de onderstaande foto’s en wil je deze graag zonder watermerk hebben? Neem dan contact met de redactie op!

Foto’s : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

 

0 reacties

[FOTO-REPORTAGE] Vijftiende editie Wednesday Night Skate van start in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagavond is de vijftiende editie van de Wednesday Night Skate van start gegaan. Vanaf de Binnenrotte rollen duizende skaters de tocht mee door Rotterdam. Vanaf 18:00 was het terrein aan de Binnenrotte bereikbaar voor de skaters, om 19:30 ging het jaarlijks terugkomende evenement van start.
Ondanks de financiele problemen waar de organisatie eerder mee kampten kon de Wednesday Nightskate door hun nieuwe sponsor Bram Ladage vooralsnog doorgaan dit jaar. Vanaf woensdag 30 juli zullen er nog vier woensdagavonden door Rotterdam worden gekate.

De tocht is prima verlopen, aldus enkele vrijwilligers die tijdens de tocht de stoet begeleidde. Via Twitter is het evenement te volgen via @WeSkateNL onder hashtag #WeSkate. Sta jij op één van de onderstaande foto’s en wil je deze graag zonder watermerk hebben? Neem dan contact met de redactie op!

Foto’s : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!