Inbreker Averdijk Rotterdam treft politiehond Dino

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft woensdagochtend vroeg twee inbrekers op heterdaad aangehouden voor woninginbraak nabij de Averdijk. Rond kwart voor zes belden een buurtbewoner dat ze een geluid rondom de woning van een gezin wat op vakantie was. De politie reageerde direct en ging naar het adres toe. Daar bleek een achterdeur open te staan en de melders gaven door dat drie verdachten wegliepen in de richting van Huniadijk.

Op de Huniadijk kon een 16-jarige Rotterdammer worden aangehouden in verband met de mogelijke betrokkenheid bij de inbraak. Een tweede verdachte werd gespot op de Huigendijk. Deze renden de achterpaden nabij woningen op waarna de wijk werd omsingeld. Politiehond Dino mocht op zoek gaan naar de verdachte. Na diverse keren aanroepen werd de hond losgelaten en vond de hond Dino de 19-jarige Rotterdam. De politiehond greep de man en hield hem stevig pas totdat de agenten hem geboeid hadden. Onder luid applaus van de buurtbewoners werd de verdachte afgevoerd naar het bureau. Naar een mogelijke derde verdachte wordt een onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...