Inbreker Averdijk Rotterdam treft politiehond Dino

woensdag 30 juli 2014 06:44

Rotterdam – De politie heeft woensdagochtend vroeg twee inbrekers op heterdaad aangehouden voor woninginbraak nabij de Averdijk. Rond kwart voor zes belden een buurtbewoner dat ze een geluid rondom de woning van een gezin wat op vakantie was. De politie reageerde direct en ging naar het adres toe. Daar bleek een achterdeur open te staan en de melders gaven door dat drie verdachten wegliepen in de richting van Huniadijk.

Op de Huniadijk kon een 16-jarige Rotterdammer worden aangehouden in verband met de mogelijke betrokkenheid bij de inbraak. Een tweede verdachte werd gespot op de Huigendijk. Deze renden de achterpaden nabij woningen op waarna de wijk werd omsingeld. Politiehond Dino mocht op zoek gaan naar de verdachte. Na diverse keren aanroepen werd de hond losgelaten en vond de hond Dino de 19-jarige Rotterdam. De politiehond greep de man en hield hem stevig pas totdat de agenten hem geboeid hadden. Onder luid applaus van de buurtbewoners werd de verdachte afgevoerd naar het bureau. Naar een mogelijke derde verdachte wordt een onderzoek ingesteld.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbreker Averdijk Rotterdam treft politiehond Dino
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagochtend vroeg twee inbrekers op heterdaad aangehouden voor woninginbraak nabij de Averdijk. Rond kwart voor zes belden een buurtbewoner dat ze een geluid rondom de woning van een gezin wat op vakantie was. De politie reageerde direct en ging naar het adres toe. Daar bleek een achterdeur open te staan en de melders gaven door dat drie verdachten wegliepen in de richting van Huniadijk.

Op de Huniadijk kon een 16-jarige Rotterdammer worden aangehouden in verband met de mogelijke betrokkenheid bij de inbraak. Een tweede verdachte werd gespot op de Huigendijk. Deze renden de achterpaden nabij woningen op waarna de wijk werd omsingeld. Politiehond Dino mocht op zoek gaan naar de verdachte. Na diverse keren aanroepen werd de hond losgelaten en vond de hond Dino de 19-jarige Rotterdam. De politiehond greep de man en hield hem stevig pas totdat de agenten hem geboeid hadden. Onder luid applaus van de buurtbewoners werd de verdachte afgevoerd naar het bureau. Naar een mogelijke derde verdachte wordt een onderzoek ingesteld.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!