Moeder met twee kinderen ten val na ongeval met auto Hendrick Staetsweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een moeder is woensdagavond gewond geraakt nadat zij op de Hendrick Staetsweg werd aangetikt door een passerende auto.  Zowel de vrouw als haar twee kinderen die naast haar fietste kwamen vervolgens ten val, ambulancepersoneel kwam ter plaatse om de moeder te behandelen aan haar verwondingen, de kinderen bleven slechts ongedeerd.

Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De kinderen hebben een zogenoemd ’troostbeertje’ gekregen van de ter plaatse gekomen politieagenten, deze maakten het naar omstandigheden goed. Ten tijde van het ongeval is de Hendrick Staetsweg tussen de Van der Helmstraat en het Jacob van Campenplein in beide richtingen afgesloten geweest.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek |Mobiel|

20140730_220218 20140730_215801 20140730_220341(1)

- Advertisement -

Gerelateerd