Amal Boubazzah negen jaar gevonden in de nacht van woensdag op donderdag Rotterdam Zevenkamp

woensdag 30 juli 2014 23:37

Rotterdam – De politie heeft woensdag rond middernacht een Amber Alert uitgegeven voor het vermiste meisje Amal Boubazzah van negen jaar oud. Woensdagmiddag omstreeks half drie was zij met een vriendinnetje wezen spelen in de omgeving van het Martinus Nijhoffplantsoen. Zij liep na het spelen de woning van haar vriendinnetje waarop zij aankondigde om naar huis te gaan. De moeder van het vriendinnetje ging ervanuit dat zij door haar moeder was opgehaald en dacht er verder niet bij na.

Toen later de moeder van Amal aan de deurstond gingen alle alarmbellen rinkelen. Toen bleek dat zij uit eigen beweging is vertrokken werd er met diverse mensen in de omgeving gezocht. Echter is er tot op heden nog geen spoor van haar gevonden. Ook op camerabeelden vanuit de omgeving is niets te zien. Met een politiehelikopter is tevergeefs gezocht naar het meisje. Ook diverse grondeenheden van de politie troffen geen spoor van haar aan.

De politie besloot om laat in de avond alsnog een Amber Alert uit te geven voor het vermist meisje. Daarin staat dat ze gekleed is in een grijs vestje met een spijkerbroek, lang donker krullend haar en mogelijk in het bezit van een loombanddoosje. Ze is ongeveer 1.40m lang.

Omstreeks 1 uur vannacht is het meisje aangetroffen, ze bleek bij haar vader in Utrecht te verblijven!

INMIDDELS MAAKT DE POLITIE BEKENT DAT HET MEISJE IS AANGETROFFEN

Schermafbeelding 2014-07-31 om 00.53.50

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Amal Boubazzah negen jaar gevonden in de nacht van woensdag op donderdag Rotterdam Zevenkamp
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdag rond middernacht een Amber Alert uitgegeven voor het vermiste meisje Amal Boubazzah van negen jaar oud. Woensdagmiddag omstreeks half drie was zij met een vriendinnetje wezen spelen in de omgeving van het Martinus Nijhoffplantsoen. Zij liep na het spelen de woning van haar vriendinnetje waarop zij aankondigde om naar huis te gaan. De moeder van het vriendinnetje ging ervanuit dat zij door haar moeder was opgehaald en dacht er verder niet bij na.

Toen later de moeder van Amal aan de deurstond gingen alle alarmbellen rinkelen. Toen bleek dat zij uit eigen beweging is vertrokken werd er met diverse mensen in de omgeving gezocht. Echter is er tot op heden nog geen spoor van haar gevonden. Ook op camerabeelden vanuit de omgeving is niets te zien. Met een politiehelikopter is tevergeefs gezocht naar het meisje. Ook diverse grondeenheden van de politie troffen geen spoor van haar aan.

De politie besloot om laat in de avond alsnog een Amber Alert uit te geven voor het vermist meisje. Daarin staat dat ze gekleed is in een grijs vestje met een spijkerbroek, lang donker krullend haar en mogelijk in het bezit van een loombanddoosje. Ze is ongeveer 1.40m lang.

Omstreeks 1 uur vannacht is het meisje aangetroffen, ze bleek bij haar vader in Utrecht te verblijven!

INMIDDELS MAAKT DE POLITIE BEKENT DAT HET MEISJE IS AANGETROFFEN

Schermafbeelding 2014-07-31 om 00.53.50

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!