Printer veroorzaakt brand in woning Scholekster Oud-Beijerland

woensdag 30 juli 2014 19:26

Oud-Beijerland – Op woensdag 30 juli werden de hulpdiensten opgeroepen voor een woningbrand aan de Scholekster in Oud-Beijerland, omdat er niet duidelijk was of er nog mensen in de woning waren werd er opgeschaald naar middelbrand waardoor er meerdere brandweerwagens ter plaatse kwamen.

De brandweer kon de schade beperken en daarna de woning ventileren. Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen. De brand is ontstaan nadat een printer in de woning door nog onbekende oorzaak vlam vatte.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0222 DSC_0227 DSC_0236_00002 DSC_0242_00006

 

0 reacties

Printer veroorzaakt brand in woning Scholekster Oud-Beijerland
Schrijver:

 

 

Oud-Beijerland – Op woensdag 30 juli werden de hulpdiensten opgeroepen voor een woningbrand aan de Scholekster in Oud-Beijerland, omdat er niet duidelijk was of er nog mensen in de woning waren werd er opgeschaald naar middelbrand waardoor er meerdere brandweerwagens ter plaatse kwamen.

De brandweer kon de schade beperken en daarna de woning ventileren. Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen. De brand is ontstaan nadat een printer in de woning door nog onbekende oorzaak vlam vatte.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0222 DSC_0227 DSC_0236_00002 DSC_0242_00006

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!