woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Verdachte schennispleging Alphen in Gouda gepakt na achtervolging

- advertentie -

Gouda – De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van schennispleging in het Bospark in Alphen. De politie kreeg dinsdagavond de melding dat man andere personen lastig viel en ging op zoek naar de verdachte. Op de locatie troffen agenten de man rijdend aan en gaven hem een stopteken. Echter negeerde hij het teken en ging er als een razende vandoor.

Met hoge snelheid vluchtte de verdachte vanuit Alphen aan den Rijn naar Boskoop om vervolgens via Waddinxveen in Gouda te belandden. In Gouda reed de man zijn voorband lek waarna hij met een enorme vonkenregen in een plantsoen aan de Sportlaan tot stilstand kwam.

De man wilde echter niet zelfstandig uit het voertuig komen waarop agenten hem uit de auto moesten dwingen. Hij werd geboeid afgevoerd naar het politiebureau. De politie onderzoekt de melding om te kijken wat er daadwerkelijk is gebeurd. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de verdachte afgevoerd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -