Verdachte schennispleging Alphen in Gouda gepakt na achtervolging

woensdag 30 juli 2014 09:25

Gouda – De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van schennispleging in het Bospark in Alphen. De politie kreeg dinsdagavond de melding dat man andere personen lastig viel en ging op zoek naar de verdachte. Op de locatie troffen agenten de man rijdend aan en gaven hem een stopteken. Echter negeerde hij het teken en ging er als een razende vandoor.

Met hoge snelheid vluchtte de verdachte vanuit Alphen aan den Rijn naar Boskoop om vervolgens via Waddinxveen in Gouda te belandden. In Gouda reed de man zijn voorband lek waarna hij met een enorme vonkenregen in een plantsoen aan de Sportlaan tot stilstand kwam.

De man wilde echter niet zelfstandig uit het voertuig komen waarop agenten hem uit de auto moesten dwingen. Hij werd geboeid afgevoerd naar het politiebureau. De politie onderzoekt de melding om te kijken wat er daadwerkelijk is gebeurd. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de verdachte afgevoerd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte schennispleging Alphen in Gouda gepakt na achtervolging
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van schennispleging in het Bospark in Alphen. De politie kreeg dinsdagavond de melding dat man andere personen lastig viel en ging op zoek naar de verdachte. Op de locatie troffen agenten de man rijdend aan en gaven hem een stopteken. Echter negeerde hij het teken en ging er als een razende vandoor.

Met hoge snelheid vluchtte de verdachte vanuit Alphen aan den Rijn naar Boskoop om vervolgens via Waddinxveen in Gouda te belandden. In Gouda reed de man zijn voorband lek waarna hij met een enorme vonkenregen in een plantsoen aan de Sportlaan tot stilstand kwam.

De man wilde echter niet zelfstandig uit het voertuig komen waarop agenten hem uit de auto moesten dwingen. Hij werd geboeid afgevoerd naar het politiebureau. De politie onderzoekt de melding om te kijken wat er daadwerkelijk is gebeurd. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de verdachte afgevoerd.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!