Verkeershufters raken rijbewijzen kwijt omgeving A15 Rotterdam

woensdag 30 juli 2014 17:33

Rotterdam – De afgelopen week heeft de politie van 23 bestuurders de rijbewijzen ingevorderd. Veel van hen waren een beginnend bestuurder en werden betrapt op onder andere te hard rijden. Één van hen werd gepakt met 212 km/u op de klok waar 100km/u was toegestaan. Een ander reed op de Groene Kruisweg 135 km/u waar 50 was toegestaan. Ook drie racers op de A15 moesten hun roze pasje inleveren.

Naast diverse bekeuringen voor snelheid werd er ook met een videowagen gecontroleerd. Onder andere het door rood licht rijden, rechts inhalen en het irritante bumperkleven werd aangepakt door de politie. Diverse bekeuringen voor de eerder genoemde feiten werden uitgedeeld aan de weggebruikers. Degenen die het echt te bont hebben gemaakt worden aangemeld bij het CBR voor een EMG-cursus. (Educatieve Maatregel Gedrag)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verkeershufters raken rijbewijzen kwijt omgeving A15 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De afgelopen week heeft de politie van 23 bestuurders de rijbewijzen ingevorderd. Veel van hen waren een beginnend bestuurder en werden betrapt op onder andere te hard rijden. Één van hen werd gepakt met 212 km/u op de klok waar 100km/u was toegestaan. Een ander reed op de Groene Kruisweg 135 km/u waar 50 was toegestaan. Ook drie racers op de A15 moesten hun roze pasje inleveren.

Naast diverse bekeuringen voor snelheid werd er ook met een videowagen gecontroleerd. Onder andere het door rood licht rijden, rechts inhalen en het irritante bumperkleven werd aangepakt door de politie. Diverse bekeuringen voor de eerder genoemde feiten werden uitgedeeld aan de weggebruikers. Degenen die het echt te bont hebben gemaakt worden aangemeld bij het CBR voor een EMG-cursus. (Educatieve Maatregel Gedrag)

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!