Verkeershufters raken rijbewijzen kwijt omgeving A15 Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De afgelopen week heeft de politie van 23 bestuurders de rijbewijzen ingevorderd. Veel van hen waren een beginnend bestuurder en werden betrapt op onder andere te hard rijden. Één van hen werd gepakt met 212 km/u op de klok waar 100km/u was toegestaan. Een ander reed op de Groene Kruisweg 135 km/u waar 50 was toegestaan. Ook drie racers op de A15 moesten hun roze pasje inleveren.

Naast diverse bekeuringen voor snelheid werd er ook met een videowagen gecontroleerd. Onder andere het door rood licht rijden, rechts inhalen en het irritante bumperkleven werd aangepakt door de politie. Diverse bekeuringen voor de eerder genoemde feiten werden uitgedeeld aan de weggebruikers. Degenen die het echt te bont hebben gemaakt worden aangemeld bij het CBR voor een EMG-cursus. (Educatieve Maatregel Gedrag)

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd