woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Dode na aanrijding met fietser Maashaven Noordzijde Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ongeval aan de Maashaven Noordzijde is donderdagochtend een fietser om het leven gekomen nadat deze werd geschept door een auto. De fietser reed aan de verkeerde kant van de weg over het fietspad, toen deze plots overstak werd deze geschept door een passerende auto. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om het slachtoffer te reanimeren, dit mocht echter niet baten. De politie stelt een nader onderzoek in naar het fatale ongeval, over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -