Dode na aanrijding met fietser Maashaven Noordzijde Rotterdam

donderdag 31 juli 2014 10:49

Rotterdam – Bij een ongeval aan de Maashaven Noordzijde is donderdagochtend een fietser om het leven gekomen nadat deze werd geschept door een auto. De fietser reed aan de verkeerde kant van de weg over het fietspad, toen deze plots overstak werd deze geschept door een passerende auto. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om het slachtoffer te reanimeren, dit mocht echter niet baten. De politie stelt een nader onderzoek in naar het fatale ongeval, over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

 

0 reacties

Dode na aanrijding met fietser Maashaven Noordzijde Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval aan de Maashaven Noordzijde is donderdagochtend een fietser om het leven gekomen nadat deze werd geschept door een auto. De fietser reed aan de verkeerde kant van de weg over het fietspad, toen deze plots overstak werd deze geschept door een passerende auto. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om het slachtoffer te reanimeren, dit mocht echter niet baten. De politie stelt een nader onderzoek in naar het fatale ongeval, over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!