woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Jongetje (2) gewond na val uit raam Rhijnauwensingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 2-jarig kind is woensdagavond gewond geraakt nadat deze vanuit een woning op de eerste verdieping uit een raam viel, het incident deed zich voor op de Rhijnauwensingel. Een traumahelikopter werd gealarmeerd om medische hulp te verlenen aan het slachtoffertje, deze liep slechts een hoofdwond op en was goed aanspreekbaar, zo laat een politiewoordvoerder aan Nieuws op Beeld weten.

Hoe het kindje uit het raam heeft kunnen vallen is niet bekend, de politie heeft hier een onderzoek naar ingesteld en heeft hierbij de verklaringen opgenomen van eventuele getuigen en de bewoners van het pand.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -