Jongetje (2) gewond na val uit raam Rhijnauwensingel Rotterdam

donderdag 31 juli 2014 00:59

Rotterdam – Een 2-jarig kind is woensdagavond gewond geraakt nadat deze vanuit een woning op de eerste verdieping uit een raam viel, het incident deed zich voor op de Rhijnauwensingel. Een traumahelikopter werd gealarmeerd om medische hulp te verlenen aan het slachtoffertje, deze liep slechts een hoofdwond op en was goed aanspreekbaar, zo laat een politiewoordvoerder aan Nieuws op Beeld weten.

Hoe het kindje uit het raam heeft kunnen vallen is niet bekend, de politie heeft hier een onderzoek naar ingesteld en heeft hierbij de verklaringen opgenomen van eventuele getuigen en de bewoners van het pand.

 

0 reacties

Jongetje (2) gewond na val uit raam Rhijnauwensingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 2-jarig kind is woensdagavond gewond geraakt nadat deze vanuit een woning op de eerste verdieping uit een raam viel, het incident deed zich voor op de Rhijnauwensingel. Een traumahelikopter werd gealarmeerd om medische hulp te verlenen aan het slachtoffertje, deze liep slechts een hoofdwond op en was goed aanspreekbaar, zo laat een politiewoordvoerder aan Nieuws op Beeld weten.

Hoe het kindje uit het raam heeft kunnen vallen is niet bekend, de politie heeft hier een onderzoek naar ingesteld en heeft hierbij de verklaringen opgenomen van eventuele getuigen en de bewoners van het pand.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!