Kortsluiting veroorzaakt brand in meterkast winkel Nobelstraat Oud-Beijerland

vrijdag 1 augustus 2014 20:57

Oud-Beijerland – Op vrijdag 1 augustus rond half vijf werden de hulpdiensten opgeroepen om naar een winkel aan de Nobelstraat in het centrum van Oud-Beijerland te gaan, aldaar woedde er brand in de meterkast welke al was doorgeslagen naar het plafond. Door snel optreden van de brandweer kon verdere uitbreiding worden voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk, bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0259_00001 DSC_0264_00005 DSC_0265_00006

 

0 reacties

Kortsluiting veroorzaakt brand in meterkast winkel Nobelstraat Oud-Beijerland
Schrijver:

 

 

Oud-Beijerland – Op vrijdag 1 augustus rond half vijf werden de hulpdiensten opgeroepen om naar een winkel aan de Nobelstraat in het centrum van Oud-Beijerland te gaan, aldaar woedde er brand in de meterkast welke al was doorgeslagen naar het plafond. Door snel optreden van de brandweer kon verdere uitbreiding worden voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk, bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0259_00001 DSC_0264_00005 DSC_0265_00006

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!