Vijf verdachten aangehouden voor woningoverval Polderstraat Alblasserdam

vrijdag 1 augustus 2014 08:58

Alblasserdam – De politie heeft donderdagavond vijf verdachten aangehouden voor een woningoverval die rond half negen plaats vond in de Polderstraat. Een oudere man werd door vier mannen en een vrouw bedreigd met een mes op de Binnenplaats van zijn woning. Er ontstond een schermutseling en de overvallers gingen ervandoor met de persoonlijke goederen van het slachtoffer. Ze sloegen met een auto op de vlucht.

Getuigen die het hadden zien gebeuren reden de verdachten achterna en belden de politie. Zij pikten de auot op de A15 ter hoogte van Papendrecht richting de N3 op en gaven het voertuig een stopteken. Nadat zij hier gehoor aangaven en door de politie uit de auto begeleid waren werden vier mannen en een vrouw aangehouden. Na onderzoek in de auto werden de messen van de bedreiging eveneens aangehouden. De politie heeft op de plek van de overval een sporenonderzoek gedaan. Het vijftal zit vast op het bureau voor verhoor.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vijf verdachten aangehouden voor woningoverval Polderstraat Alblasserdam
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – De politie heeft donderdagavond vijf verdachten aangehouden voor een woningoverval die rond half negen plaats vond in de Polderstraat. Een oudere man werd door vier mannen en een vrouw bedreigd met een mes op de Binnenplaats van zijn woning. Er ontstond een schermutseling en de overvallers gingen ervandoor met de persoonlijke goederen van het slachtoffer. Ze sloegen met een auto op de vlucht.

Getuigen die het hadden zien gebeuren reden de verdachten achterna en belden de politie. Zij pikten de auot op de A15 ter hoogte van Papendrecht richting de N3 op en gaven het voertuig een stopteken. Nadat zij hier gehoor aangaven en door de politie uit de auto begeleid waren werden vier mannen en een vrouw aangehouden. Na onderzoek in de auto werden de messen van de bedreiging eveneens aangehouden. De politie heeft op de plek van de overval een sporenonderzoek gedaan. Het vijftal zit vast op het bureau voor verhoor.

 

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!