Verlaten fiets wordt overval voor pizzakoerier Hoofdweg Rotterdam

zaterdag 2 augustus 2014 23:29

Rotterdam – Op de Hoofdweg is zaterdagavond om 21:45 uur een pizzakoerier overvallen. Twee daders hebben de jongeman van zijn portemonnee beroofd en zijn gevlucht.

De koerier werd genoodzaakt te stoppen toen hij een fiets op het fietspad zag liggen. Eenmaal tot stilstand gekomen werd de maaltijdbezorger beroofd van zijn portemonnee en vluchtten de daders. De politie is een onderzoek in de omgeving gestart. De daders zijn nog voortvluchtig.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verlaten fiets wordt overval voor pizzakoerier Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Hoofdweg is zaterdagavond om 21:45 uur een pizzakoerier overvallen. Twee daders hebben de jongeman van zijn portemonnee beroofd en zijn gevlucht.

De koerier werd genoodzaakt te stoppen toen hij een fiets op het fietspad zag liggen. Eenmaal tot stilstand gekomen werd de maaltijdbezorger beroofd van zijn portemonnee en vluchtten de daders. De politie is een onderzoek in de omgeving gestart. De daders zijn nog voortvluchtig.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!