zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Automobilist rijdt in op portiers van horecagelegenheid Rodezand Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – Twee portiers zijn zondagmorgen in het ziekenhuis beland nadat zij expres werden aangereden door een man die even daarvoor een horecagelegenheid aan het Rodezand was uitgezet. De man was zo boos dat hij zijn auto was gaan halen en twee portiers aanreed. Zij raakten daardoor lichtgewond. 

Een ambulance kwam ter plaatse om de twee portiers met lichte verwondingen naar het ziekenhuis te brengen. De automobilist  werd op de Coolsingel klemgereden door agenten. De auto van de verdachte is door de aanrijding flink beschadigd. De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de verdachte.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Ten eerste de schade komt niet door de aanrijding, komt omdat de portiers de dader heeft zitten uitdagen en met hekken op de auto zitten gooien ten tweede de dader kreeg als eerst een klap van de drie portiers en werd achtervolgt door de portiers dus niks in het nieuws klopt.

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -