Automobilist rijdt in op portiers van horecagelegenheid Rodezand Rotterdam

zondag 3 augustus 2014 09:04


Rotterdam – Twee portiers zijn zondagmorgen in het ziekenhuis beland nadat zij expres werden aangereden door een man die even daarvoor een horecagelegenheid aan het Rodezand was uitgezet. De man was zo boos dat hij zijn auto was gaan halen en twee portiers aanreed. Zij raakten daardoor lichtgewond. 

Een ambulance kwam ter plaatse om de twee portiers met lichte verwondingen naar het ziekenhuis te brengen. De automobilist  werd op de Coolsingel klemgereden door agenten. De auto van de verdachte is door de aanrijding flink beschadigd. De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de verdachte.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Guest

    Ten eerste de schade komt niet door de aanrijding, komt omdat de portiers de dader heeft zitten uitdagen en met hekken op de auto zitten gooien ten tweede de dader kreeg als eerst een klap van de drie portiers en werd achtervolgt door de portiers dus niks in het nieuws klopt.

Automobilist rijdt in op portiers van horecagelegenheid Rodezand Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Twee portiers zijn zondagmorgen in het ziekenhuis beland nadat zij expres werden aangereden door een man die even daarvoor een horecagelegenheid aan het Rodezand was uitgezet. De man was zo boos dat hij zijn auto was gaan halen en twee portiers aanreed. Zij raakten daardoor lichtgewond. 

Een ambulance kwam ter plaatse om de twee portiers met lichte verwondingen naar het ziekenhuis te brengen. De automobilist  werd op de Coolsingel klemgereden door agenten. De auto van de verdachte is door de aanrijding flink beschadigd. De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de verdachte.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!