zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Gaslek veroorzaakt uitslaande woningbrand Haverkamp Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een uitslaande brand heeft zaterdagavond een woning aan het Haverkamp compleet in de as gelegd. In de woning was eveneens een gaslek ontstaan, hierna ontstond er brand waardoor de vlammen uit de woning sloegen. Nadat het gas werd afgesloten kon de brandweer het vuur blussen, acht omliggende woningen in de portiek zijn ontruimd.

Met behulp van een hoogwerker wist de brandweer het vuur uiteindelijk onder controle te krijgen, de bewoner van het pand is meegenomen naar het politiebureau en zal daar een verklaring moeten afleggen. Mocht het zo zijn dat de bewoners van de ontruimde panden niet terug kunnen keren naar hun woning dan zal de gemeente elders onderdak verzorgen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -