Gaslek veroorzaakt uitslaande woningbrand Haverkamp Den Haag

zondag 3 augustus 2014 12:42

Den Haag – Een uitslaande brand heeft zaterdagavond een woning aan het Haverkamp compleet in de as gelegd. In de woning was eveneens een gaslek ontstaan, hierna ontstond er brand waardoor de vlammen uit de woning sloegen. Nadat het gas werd afgesloten kon de brandweer het vuur blussen, acht omliggende woningen in de portiek zijn ontruimd.

Met behulp van een hoogwerker wist de brandweer het vuur uiteindelijk onder controle te krijgen, de bewoner van het pand is meegenomen naar het politiebureau en zal daar een verklaring moeten afleggen. Mocht het zo zijn dat de bewoners van de ontruimde panden niet terug kunnen keren naar hun woning dan zal de gemeente elders onderdak verzorgen.

 

0 reacties

Gaslek veroorzaakt uitslaande woningbrand Haverkamp Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een uitslaande brand heeft zaterdagavond een woning aan het Haverkamp compleet in de as gelegd. In de woning was eveneens een gaslek ontstaan, hierna ontstond er brand waardoor de vlammen uit de woning sloegen. Nadat het gas werd afgesloten kon de brandweer het vuur blussen, acht omliggende woningen in de portiek zijn ontruimd.

Met behulp van een hoogwerker wist de brandweer het vuur uiteindelijk onder controle te krijgen, de bewoner van het pand is meegenomen naar het politiebureau en zal daar een verklaring moeten afleggen. Mocht het zo zijn dat de bewoners van de ontruimde panden niet terug kunnen keren naar hun woning dan zal de gemeente elders onderdak verzorgen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!