zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Politie op zoek naar vermist meisje (14) uit Enschede

- advertentie -

Enschede – De politie laat weten op zoek te zijn naar een 14-jarig meisje uit Enschede. Het meisje vertrok in de omgeving van De Posten in Enschede op een zwarte fiets met een rek voorop in nog onbekende richting. Gezien de toestand waarin het meisje mogelijk verkeerd doet de politie er alles aan om het meisje zo snel mogelijk terug te vinden.

Het meisje draagt een zwarte broek met scheuren, daarboven draagt zij een geblokte blouse in de kleuren van zwart en wit, tevens heeft het meisje lang gekruld haar. Indien u informatie heeft over de vermissing van het meisje neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of 112.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -