Politie op zoek naar vermist meisje (14) uit Enschede

zondag 3 augustus 2014 12:52

Enschede – De politie laat weten op zoek te zijn naar een 14-jarig meisje uit Enschede. Het meisje vertrok in de omgeving van De Posten in Enschede op een zwarte fiets met een rek voorop in nog onbekende richting. Gezien de toestand waarin het meisje mogelijk verkeerd doet de politie er alles aan om het meisje zo snel mogelijk terug te vinden.

Het meisje draagt een zwarte broek met scheuren, daarboven draagt zij een geblokte blouse in de kleuren van zwart en wit, tevens heeft het meisje lang gekruld haar. Indien u informatie heeft over de vermissing van het meisje neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of 112.

 

0 reacties

Politie op zoek naar vermist meisje (14) uit Enschede
Schrijver:

 

 

Enschede – De politie laat weten op zoek te zijn naar een 14-jarig meisje uit Enschede. Het meisje vertrok in de omgeving van De Posten in Enschede op een zwarte fiets met een rek voorop in nog onbekende richting. Gezien de toestand waarin het meisje mogelijk verkeerd doet de politie er alles aan om het meisje zo snel mogelijk terug te vinden.

Het meisje draagt een zwarte broek met scheuren, daarboven draagt zij een geblokte blouse in de kleuren van zwart en wit, tevens heeft het meisje lang gekruld haar. Indien u informatie heeft over de vermissing van het meisje neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of 112.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!