woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Opnieuw veel rookontwikkeling bij brand overslagbedrijf Moerdijk

- advertentie -

Moerdijk – Bij een overslagbedrijf op de Oostelijke Randweg in Moerdijk is maandagmiddag een brand uitgebroken. Door nog onbekende oorzaak brak er rond 13:45 brand uit bij het overslagbedrijf, de rookontwikkeling is in de wijde omtrek te zien. De brandweer is inmiddels aanwezig op het terrein die bestaat uit drie terminals, ook is er opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Wat er exact in brand staat op het terrein is niet bekend. Eerder dit jaar ontstond er op Shell Moerdijk, enkele meters verderop ook al een grote brand.

Foto : Archief brand Moerdijk

IMG_0914

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -