Opnieuw veel rookontwikkeling bij brand overslagbedrijf Moerdijk

maandag 4 augustus 2014 13:55

Moerdijk – Bij een overslagbedrijf op de Oostelijke Randweg in Moerdijk is maandagmiddag een brand uitgebroken. Door nog onbekende oorzaak brak er rond 13:45 brand uit bij het overslagbedrijf, de rookontwikkeling is in de wijde omtrek te zien. De brandweer is inmiddels aanwezig op het terrein die bestaat uit drie terminals, ook is er opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Wat er exact in brand staat op het terrein is niet bekend. Eerder dit jaar ontstond er op Shell Moerdijk, enkele meters verderop ook al een grote brand.

Foto : Archief brand Moerdijk

IMG_0914

 

0 reacties

Opnieuw veel rookontwikkeling bij brand overslagbedrijf Moerdijk
Schrijver:

 

 

Moerdijk – Bij een overslagbedrijf op de Oostelijke Randweg in Moerdijk is maandagmiddag een brand uitgebroken. Door nog onbekende oorzaak brak er rond 13:45 brand uit bij het overslagbedrijf, de rookontwikkeling is in de wijde omtrek te zien. De brandweer is inmiddels aanwezig op het terrein die bestaat uit drie terminals, ook is er opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Wat er exact in brand staat op het terrein is niet bekend. Eerder dit jaar ontstond er op Shell Moerdijk, enkele meters verderop ook al een grote brand.

Foto : Archief brand Moerdijk

IMG_0914

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!