Politie voorkomt illegale straatraces in Keilestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Politiemensen hebben vrijdagavond 15 jongemannen, afkomstig uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis bekeurd voor samenscholing en hebben daarmee waarschijnlijk een illegale straatrace voorkomen. Om ongeveer 23.30 uur die avond zagen agenten in de Keilestraat in Rotterdam ongeveer 15 snel ogende auto’s.

Er werd met deze auto’s op een nogal agressieve manier aan en af gereden en het overige verkeer werd gehinderd doordat de bestuurders van de auto’s hun voertuigen gewoon op de rijbaan stilzetten in plaats van die te parkeren zoals zij het waarschijnlijk ooit hebben geleerd. Ook intimidatie van de overige weggebruikers werd niet geschuwd.

- Advertisement -

Omdat de ervaring leert dat dergelijke samenscholingen vaak leiden tot illegale straatraces, met alle daarbij behorende randverschijnselen zoals verstoring van de openbare orde en gevaar voor bestuurders en eventuele omstanders, werd er besloten alle aanwezigen een bekeuring te geven vanwege samenscholing.

Hierna verlieten alle automobilisten de locatie en keerde de rust weer. Het Openbaar Ministerie zal de hoogte van de boete bepalen.

Bron : Politiepersberichten.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...