zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Politie voorkomt illegale straatraces in Keilestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Politiemensen hebben vrijdagavond 15 jongemannen, afkomstig uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis bekeurd voor samenscholing en hebben daarmee waarschijnlijk een illegale straatrace voorkomen. Om ongeveer 23.30 uur die avond zagen agenten in de Keilestraat in Rotterdam ongeveer 15 snel ogende auto’s.

Er werd met deze auto’s op een nogal agressieve manier aan en af gereden en het overige verkeer werd gehinderd doordat de bestuurders van de auto’s hun voertuigen gewoon op de rijbaan stilzetten in plaats van die te parkeren zoals zij het waarschijnlijk ooit hebben geleerd. Ook intimidatie van de overige weggebruikers werd niet geschuwd.

Omdat de ervaring leert dat dergelijke samenscholingen vaak leiden tot illegale straatraces, met alle daarbij behorende randverschijnselen zoals verstoring van de openbare orde en gevaar voor bestuurders en eventuele omstanders, werd er besloten alle aanwezigen een bekeuring te geven vanwege samenscholing.

Hierna verlieten alle automobilisten de locatie en keerde de rust weer. Het Openbaar Ministerie zal de hoogte van de boete bepalen.

Bron : Politiepersberichten.nl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -