Vader en dochtertje (11) overlijden tijdens reddingsactie in zee Katwijk

maandag 4 augustus 2014 09:49

Katwijk – Een 11-jarig meisje is zondagavond samen met haar vader uit zee gered nadat het tweetal een reddingspoging deed. Het 11-jarige meisje ging het water in nadat haar vriendinnetje in nood verkeerde, tijdens haar reddingsactie raakte zij zelf ook in de problemen. Op het moment dat de vader te water ging om de twee meisjes te redden kwam deze eveneens in de problemen.

De twee slachtoffers zijn naar de kant gehaald en gereanimeerd, dit mocht echter niet meer baten. Het meisje wat als eerste in nood raakte is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het politiebureau.

 

0 reacties

Vader en dochtertje (11) overlijden tijdens reddingsactie in zee Katwijk
Schrijver:

 

 

Katwijk – Een 11-jarig meisje is zondagavond samen met haar vader uit zee gered nadat het tweetal een reddingspoging deed. Het 11-jarige meisje ging het water in nadat haar vriendinnetje in nood verkeerde, tijdens haar reddingsactie raakte zij zelf ook in de problemen. Op het moment dat de vader te water ging om de twee meisjes te redden kwam deze eveneens in de problemen.

De twee slachtoffers zijn naar de kant gehaald en gereanimeerd, dit mocht echter niet meer baten. Het meisje wat als eerste in nood raakte is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het politiebureau.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!