Vader en dochtertje (11) overlijden tijdens reddingsactie in zee Katwijk
via

 

 

Katwijk – Een 11-jarig meisje is zondagavond samen met haar vader uit zee gered nadat het tweetal een reddingspoging deed. Het 11-jarige meisje ging het water in nadat haar vriendinnetje in nood verkeerde, tijdens haar reddingsactie raakte zij zelf ook in de problemen. Op het moment dat de vader te water ging om de twee meisjes te redden kwam deze eveneens in de problemen.

De twee slachtoffers zijn naar de kant gehaald en gereanimeerd, dit mocht echter niet meer baten. Het meisje wat als eerste in nood raakte is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het politiebureau.

 

Vader en dochtertje (11) overlijden tijdens reddingsactie in zee Katwijk
Schrijver:

 

 

Katwijk – Een 11-jarig meisje is zondagavond samen met haar vader uit zee gered nadat het tweetal een reddingspoging deed. Het 11-jarige meisje ging het water in nadat haar vriendinnetje in nood verkeerde, tijdens haar reddingsactie raakte zij zelf ook in de problemen. Op het moment dat de vader te water ging om de twee meisjes te redden kwam deze eveneens in de problemen.

De twee slachtoffers zijn naar de kant gehaald en gereanimeerd, dit mocht echter niet meer baten. Het meisje wat als eerste in nood raakte is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het politiebureau.

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!