Wedstrijd afgelast en Topsportcentrum ontruimd vanwege verdachte personen Rotterdam

maandag 4 augustus 2014 15:10

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag twee aanhoudingen verricht in een Topsportcentrum, dit na een melding van verdachte personen die zich tijdens een sporttoernooi opvallend gedroegen. Ter plaatse gekomen agenten controleerden het tweetal, omdat het tweetal geen identiteitsbewijs konden aantonen werden zij aangehouden.

Op het politiebureau bleek dat het ging om twee mannen van 37 en 26 uit Rotterdam en Utrecht. Uit voorzorg werd het Topsportcentrum ontruimd en het toernooi af te lassen, met een speurhond en medewerkers van de Forensische Opsporing werd het pand uitgekamd, dit om eventuele verdachte voorwerpen te vinden, dit was niet het geval. Om 22:30 heeft d de politie besloten het pand vrij te geven.

 

0 reacties

Wedstrijd afgelast en Topsportcentrum ontruimd vanwege verdachte personen Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag twee aanhoudingen verricht in een Topsportcentrum, dit na een melding van verdachte personen die zich tijdens een sporttoernooi opvallend gedroegen. Ter plaatse gekomen agenten controleerden het tweetal, omdat het tweetal geen identiteitsbewijs konden aantonen werden zij aangehouden.

Op het politiebureau bleek dat het ging om twee mannen van 37 en 26 uit Rotterdam en Utrecht. Uit voorzorg werd het Topsportcentrum ontruimd en het toernooi af te lassen, met een speurhond en medewerkers van de Forensische Opsporing werd het pand uitgekamd, dit om eventuele verdachte voorwerpen te vinden, dit was niet het geval. Om 22:30 heeft d de politie besloten het pand vrij te geven.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!