Arrestatieteam houdt verdachten aan voor schietpartij Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In het onderzoek naar het schietincident van woensdagavond 30 januari bij het metrostation Slinge, waarbij een 21-jarige Rotterdammer gewond is geraakt, heeft de politie twee verdachten aangehouden.

Het arrestatieteam hield woensdagavond een 33-jarige Rotterdammer aan in Zeeland. De tweede verdachte, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden in Rotterdam. Bij de aanhoudingen zijn ook vuurwapens aangetroffen.

- Advertisement -

De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij die plaatsvond bij het metrostation. Het slachtoffer, dat aan kwam lopen, werd daarbij geraakt. De politie begon direct een grootschalig onderzoek. Zo werd het metrostation enkele uren afgesloten en stelde de forensische opsporing sporen en camerabeelden veilig. Het onderzoek leverde de afgelopen dagen aanknopingspunten op. Er zou door meer personen geschoten zijn die avond. Dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht ook aandacht aan de zaak..

De aangehouden verdachten zitten vast en worden verhoord. De verdachten worden morgen voorgeleid bij de rechter-commissaris. De politie doet verder onderzoek naar hun rol en betrokkenheid.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd