Arrestatieteam houdt verdachten aan voor schietpartij Slinge Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In het onderzoek naar het schietincident van woensdagavond 30 januari bij het metrostation Slinge, waarbij een 21-jarige Rotterdammer gewond is geraakt, heeft de politie twee verdachten aangehouden.

Het arrestatieteam hield woensdagavond een 33-jarige Rotterdammer aan in Zeeland. De tweede verdachte, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden in Rotterdam. Bij de aanhoudingen zijn ook vuurwapens aangetroffen.

- Advertisement -

De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij die plaatsvond bij het metrostation. Het slachtoffer, dat aan kwam lopen, werd daarbij geraakt. De politie begon direct een grootschalig onderzoek. Zo werd het metrostation enkele uren afgesloten en stelde de forensische opsporing sporen en camerabeelden veilig. Het onderzoek leverde de afgelopen dagen aanknopingspunten op. Er zou door meer personen geschoten zijn die avond. Dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht ook aandacht aan de zaak..

De aangehouden verdachten zitten vast en worden verhoord. De verdachten worden morgen voorgeleid bij de rechter-commissaris. De politie doet verder onderzoek naar hun rol en betrokkenheid.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....