Gestolen snackkar Maassluis compleet gestript aangetroffen in loods Terheijden

dinsdag 5 augustus 2014 14:35

Maassluis – In Terheijden is dinsdag de roze snackwagen terug gevonden die afgelopen zaterdag werd gestolen in Maassluis. De snackkar werd na een anonieme tip aangetroffen in een loods, de snackkar was wel compleet gedemonteerd. Volgens diverse media zou de snackkar niet verzekerd zijn en zou er al vooruit betaald zijn om op diverse markten te staan. De politie heeft één of meerdere aanhoudingen verricht maar laat weten niet uit te sluiten dat er nog meer zullen worden gepakt.

 

0 reacties

Gestolen snackkar Maassluis compleet gestript aangetroffen in loods Terheijden
Schrijver:

 

 

Maassluis – In Terheijden is dinsdag de roze snackwagen terug gevonden die afgelopen zaterdag werd gestolen in Maassluis. De snackkar werd na een anonieme tip aangetroffen in een loods, de snackkar was wel compleet gedemonteerd. Volgens diverse media zou de snackkar niet verzekerd zijn en zou er al vooruit betaald zijn om op diverse markten te staan. De politie heeft één of meerdere aanhoudingen verricht maar laat weten niet uit te sluiten dat er nog meer zullen worden gepakt.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!