maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Gestolen snackkar Maassluis compleet gestript aangetroffen in loods Terheijden

- advertentie -

Maassluis – In Terheijden is dinsdag de roze snackwagen terug gevonden die afgelopen zaterdag werd gestolen in Maassluis. De snackkar werd na een anonieme tip aangetroffen in een loods, de snackkar was wel compleet gedemonteerd. Volgens diverse media zou de snackkar niet verzekerd zijn en zou er al vooruit betaald zijn om op diverse markten te staan. De politie heeft één of meerdere aanhoudingen verricht maar laat weten niet uit te sluiten dat er nog meer zullen worden gepakt.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -