maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Gewapende overval bij Hostel Coolsestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een laffe overvaller heeft maandagavond omstreeks 23:45 een vrouw overvallen in de Coolsestraat. Het slachtoffer werd bedreigd in het Hostel, dit gebeurde met een vuurwapen. Met een nog onbekende buit sloeg de verdachte op de vlucht in de richting van het Weena. In de omgeving werd direct een grote zoekactie opgestart waarbij meerdere eenheden van de politie aan meededen, echter konden er nog geen aanhouding worden verricht. Het slachtoffer bleef bij de gewapende overval ongedeerd, diverse getuigen zullen worden verhoord en ook eventuele camerabeelden zullen worden veiliggesteld.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -