Gewapende overval bij Hostel Coolsestraat Rotterdam

dinsdag 5 augustus 2014 02:31

Rotterdam – Een laffe overvaller heeft maandagavond omstreeks 23:45 een vrouw overvallen in de Coolsestraat. Het slachtoffer werd bedreigd in het Hostel, dit gebeurde met een vuurwapen. Met een nog onbekende buit sloeg de verdachte op de vlucht in de richting van het Weena. In de omgeving werd direct een grote zoekactie opgestart waarbij meerdere eenheden van de politie aan meededen, echter konden er nog geen aanhouding worden verricht. Het slachtoffer bleef bij de gewapende overval ongedeerd, diverse getuigen zullen worden verhoord en ook eventuele camerabeelden zullen worden veiliggesteld.

 

0 reacties

Gewapende overval bij Hostel Coolsestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een laffe overvaller heeft maandagavond omstreeks 23:45 een vrouw overvallen in de Coolsestraat. Het slachtoffer werd bedreigd in het Hostel, dit gebeurde met een vuurwapen. Met een nog onbekende buit sloeg de verdachte op de vlucht in de richting van het Weena. In de omgeving werd direct een grote zoekactie opgestart waarbij meerdere eenheden van de politie aan meededen, echter konden er nog geen aanhouding worden verricht. Het slachtoffer bleef bij de gewapende overval ongedeerd, diverse getuigen zullen worden verhoord en ook eventuele camerabeelden zullen worden veiliggesteld.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!