Inval drugswoning levert goede vangst op Cornelia van Zantenplein Schiedam

Date:

Share post:


Schiedam – De politie heeft dinsdag vroeg in de ochtend een inval gedaan in een woning aan het Cornelia van Zantenplein in Schiedam. De politie deed de inval nadat uit binnengekomen informatie was gebleken dat er mogelijk gehandeld werd in verdovende middelden. Bij de inval bleek er inderdaad sprake van een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen en werd eveneens een vuurwapen aangetroffen.

In de woning waren op het moment van de inval een 30-jarige Schiedam en een 22-jarige vrouw aangetroffen. Zij zijn beiden ingesloten en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De woning is verzegeld door de politie en zal nog verder onderzocht worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd