woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Inval drugswoning levert goede vangst op Cornelia van Zantenplein Schiedam

- advertentie -


Schiedam – De politie heeft dinsdag vroeg in de ochtend een inval gedaan in een woning aan het Cornelia van Zantenplein in Schiedam. De politie deed de inval nadat uit binnengekomen informatie was gebleken dat er mogelijk gehandeld werd in verdovende middelden. Bij de inval bleek er inderdaad sprake van een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen en werd eveneens een vuurwapen aangetroffen.

In de woning waren op het moment van de inval een 30-jarige Schiedam en een 22-jarige vrouw aangetroffen. Zij zijn beiden ingesloten en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De woning is verzegeld door de politie en zal nog verder onderzocht worden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -