Inval drugswoning levert goede vangst op Cornelia van Zantenplein Schiedam

dinsdag 5 augustus 2014 16:26


Schiedam – De politie heeft dinsdag vroeg in de ochtend een inval gedaan in een woning aan het Cornelia van Zantenplein in Schiedam. De politie deed de inval nadat uit binnengekomen informatie was gebleken dat er mogelijk gehandeld werd in verdovende middelden. Bij de inval bleek er inderdaad sprake van een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen en werd eveneens een vuurwapen aangetroffen.

In de woning waren op het moment van de inval een 30-jarige Schiedam en een 22-jarige vrouw aangetroffen. Zij zijn beiden ingesloten en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De woning is verzegeld door de politie en zal nog verder onderzocht worden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inval drugswoning levert goede vangst op Cornelia van Zantenplein Schiedam
Schrijver:

 

 


Schiedam – De politie heeft dinsdag vroeg in de ochtend een inval gedaan in een woning aan het Cornelia van Zantenplein in Schiedam. De politie deed de inval nadat uit binnengekomen informatie was gebleken dat er mogelijk gehandeld werd in verdovende middelden. Bij de inval bleek er inderdaad sprake van een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen en werd eveneens een vuurwapen aangetroffen.

In de woning waren op het moment van de inval een 30-jarige Schiedam en een 22-jarige vrouw aangetroffen. Zij zijn beiden ingesloten en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De woning is verzegeld door de politie en zal nog verder onderzocht worden.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!