Klein brandje op binnenplaats Blauwstraat Gouda

dinsdag 5 augustus 2014 21:33


Gouda – De brandweer moest dinsdagmiddag uitrukken voor een brand in een winkelpand aan de Blauwstraat. Ter plaatse bleek er brand te hebben gewoed achter een pand, en bleek deze inmiddels al te zijn gedoofd. Het brandje die volgens de politie vermoedelijk was ontstaan door een sigaret zorgde wel voor wat rookontwikkeling. Wat er precies in de brand is gevlogen is niet bekend.

Foto’s : Darinca Gerritsen

DSC_1416 DSC_1437 DSC_1443 DSC_1446

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Klein brandje op binnenplaats Blauwstraat Gouda
Schrijver:

 

 


Gouda – De brandweer moest dinsdagmiddag uitrukken voor een brand in een winkelpand aan de Blauwstraat. Ter plaatse bleek er brand te hebben gewoed achter een pand, en bleek deze inmiddels al te zijn gedoofd. Het brandje die volgens de politie vermoedelijk was ontstaan door een sigaret zorgde wel voor wat rookontwikkeling. Wat er precies in de brand is gevlogen is niet bekend.

Foto’s : Darinca Gerritsen

DSC_1416 DSC_1437 DSC_1443 DSC_1446

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!