zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Politie zocht naar mogelijke explosieven in Topsportcentrum Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De twee mannen die gisterenavond zijn aangehouden in het Topsportcentrum worden verdacht van oplichting. De twee een 37-jarige Rotterdam en een 26-jarige man uit Utrecht werden aangehouden omdat zij opvallend gedrag vertoonden. Ze droegen traditionele kleding en hadden via een zogenaamd oortje zo nu en dan contact met elkaar. Omdat één van de teams afkomstig was uit Israël werden de mannen om hun identiteitsbewijs gevraagd, deze konden zij niet tonen waarop ze werden aangehouden. 

Omdat er mogelijk explosieven in het pand aanwezig konden zijn werd het pand ontruimd en de wedstrijd afgelast. Met een speurhond werd er een onderzoek ingesteld naar mogelijke explosieven. Er werd echter niets aangetroffen in het gebouw.

Wel ontstond uit het gedrag van de mannen het vermoeden dat er mogelijk sprake zou kunnen zijn geweest van oplichting, hier vind nog nader onderzoek naar plaats. De afgelaste wedstrijd tussen Polen en Israël is vandaag alsnog gespeeld. De twee mannen zitten nog steeds vast. Meer aanhoudingen worden nog niet uitgesloten.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -