Schaap dood na aanval van hond Simonsdijkje Puttershoek

Date:

Deel bericht:

De politie van Rotterdam heeft dinsdagochtend een schaap moeten laten inslapen nadat deze was gebeten door een hond. Dinsdagmorgen kwam de melding binnen dat aan het Simonsdijkje een schaap was gebeten door een hond en deze ernstig gewond was achter gelaten. Politieagenten die ter plaatse kwamen riepen gelijk een veearts op, echter kon deze niets meer betekenen voor het schaap. Er werd besloten om het dier in te laten slapen.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Mensen die er iets vanaf weten, of weten om wie het gaat worden gevraagd om contact op te nemen met de dierenpolitie van Eenheid Rotterdam via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd