Politie lost tevergeefs waarschuwingsschoten op verdachten overval Vierambachtsstraat Rotterdam

dinsdag 5 augustus 2014 02:37

Rotterdam – Een 48-jarige vrouw uit Vlaardingen is dinsdagochtend gewond geraakt nadat zij omstreeks 01.15 uur op straat werd overvallen van de dagopbrengst. Twee mannen overvielen haar op de Vierambachtsstraat van haar geld er gingen ervandoor. Daarbij raakte de vrouw lichtgewond en moest ter plaatse behandeld worden ambulancepersoneel.

In de omgeving zagen de agenten de vermoedelijke verdachten met een auto rijden. Toen de bestuurder doorkreeg dat hij werd gevolgd stopte hij het voertuig en ging er samen met zijn maat rennend vandoor. De politie heeft nog twee schoten gelost maar de mannen zagen toch de kans om te ontsnappen. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

0 reacties

Politie lost tevergeefs waarschuwingsschoten op verdachten overval Vierambachtsstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 48-jarige vrouw uit Vlaardingen is dinsdagochtend gewond geraakt nadat zij omstreeks 01.15 uur op straat werd overvallen van de dagopbrengst. Twee mannen overvielen haar op de Vierambachtsstraat van haar geld er gingen ervandoor. Daarbij raakte de vrouw lichtgewond en moest ter plaatse behandeld worden ambulancepersoneel.

In de omgeving zagen de agenten de vermoedelijke verdachten met een auto rijden. Toen de bestuurder doorkreeg dat hij werd gevolgd stopte hij het voertuig en ging er samen met zijn maat rennend vandoor. De politie heeft nog twee schoten gelost maar de mannen zagen toch de kans om te ontsnappen. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!