zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Politie lost tevergeefs waarschuwingsschoten op verdachten overval Vierambachtsstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 48-jarige vrouw uit Vlaardingen is dinsdagochtend gewond geraakt nadat zij omstreeks 01.15 uur op straat werd overvallen van de dagopbrengst. Twee mannen overvielen haar op de Vierambachtsstraat van haar geld er gingen ervandoor. Daarbij raakte de vrouw lichtgewond en moest ter plaatse behandeld worden ambulancepersoneel.

In de omgeving zagen de agenten de vermoedelijke verdachten met een auto rijden. Toen de bestuurder doorkreeg dat hij werd gevolgd stopte hij het voertuig en ging er samen met zijn maat rennend vandoor. De politie heeft nog twee schoten gelost maar de mannen zagen toch de kans om te ontsnappen. De politie stelt een nader onderzoek in.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -