Vrouw zonder broek bekeurd voor rijden zonder rijbewijs Papendrecht

dinsdag 5 augustus 2014 16:10


Papendrecht – Een vrouw is dinsdagmiddag bekeurd nadat zij werd gesnapt voor het rijden zonder rijbewijs. Wijkagent Thérè van Eijk liet op twitter weten dat ze een vrouw hadden gezien die op een vreemde manier rondjes in een auto reed. 
Ze besloot om de vrouw te controleren op het hebben van een rijbewijs.

Bij het controleren bleek ook dat de vrouw geen broek aan had. De vrouw bleek eveneens niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Zij werd vervolgens bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Waarom de vrouw geen broek droeg is niet bekend.

https://twitter.com/T_vEijk/status/496648326390239232

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zonder broek bekeurd voor rijden zonder rijbewijs Papendrecht
Schrijver:

 

 


Papendrecht – Een vrouw is dinsdagmiddag bekeurd nadat zij werd gesnapt voor het rijden zonder rijbewijs. Wijkagent Thérè van Eijk liet op twitter weten dat ze een vrouw hadden gezien die op een vreemde manier rondjes in een auto reed. 
Ze besloot om de vrouw te controleren op het hebben van een rijbewijs.

Bij het controleren bleek ook dat de vrouw geen broek aan had. De vrouw bleek eveneens niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Zij werd vervolgens bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Waarom de vrouw geen broek droeg is niet bekend.

https://twitter.com/T_vEijk/status/496648326390239232

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!