Brandweer heeft handen vol aan paard te water Duifhuisweg Hoogvliet

woensdag 6 augustus 2014 21:22

Hoogvliet – De brandweer is woensdagmiddag een geruime tijd bezig geweest met een paard wat in de sloot was beland. Op verzoek van de omstanders kwamen de dierenpolitie en de brandweer ter plaatse. De brandweer ging met banden, slangen en touwen aan de slag om het paard uit het water te halen.

Toen bleek dat dit op de traditionele manier niet ging lukken werd er een hulpverleningsvoertuig met een kraan ter plaatse gevraagd. Doormiddel van een paardenbroek kon het paard een geruime tijd later uit de sloot worden gehesen.

Foto’s : Dierenpolitie Nathalie Lieder

BuWbm-bIEAAFUKQ BuWv5WBIYAAzfrP BuWv6fsIYAAz37s BuWv7jxIYAAU8aJ

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer heeft handen vol aan paard te water Duifhuisweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – De brandweer is woensdagmiddag een geruime tijd bezig geweest met een paard wat in de sloot was beland. Op verzoek van de omstanders kwamen de dierenpolitie en de brandweer ter plaatse. De brandweer ging met banden, slangen en touwen aan de slag om het paard uit het water te halen.

Toen bleek dat dit op de traditionele manier niet ging lukken werd er een hulpverleningsvoertuig met een kraan ter plaatse gevraagd. Doormiddel van een paardenbroek kon het paard een geruime tijd later uit de sloot worden gehesen.

Foto’s : Dierenpolitie Nathalie Lieder

BuWbm-bIEAAFUKQ BuWv5WBIYAAzfrP BuWv6fsIYAAz37s BuWv7jxIYAAU8aJ

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!