zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Brandweer heeft handen vol aan paard te water Duifhuisweg Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – De brandweer is woensdagmiddag een geruime tijd bezig geweest met een paard wat in de sloot was beland. Op verzoek van de omstanders kwamen de dierenpolitie en de brandweer ter plaatse. De brandweer ging met banden, slangen en touwen aan de slag om het paard uit het water te halen.

Toen bleek dat dit op de traditionele manier niet ging lukken werd er een hulpverleningsvoertuig met een kraan ter plaatse gevraagd. Doormiddel van een paardenbroek kon het paard een geruime tijd later uit de sloot worden gehesen.

Foto’s : Dierenpolitie Nathalie Lieder

BuWbm-bIEAAFUKQ BuWv5WBIYAAzfrP BuWv6fsIYAAz37s BuWv7jxIYAAU8aJ

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -