Rotterdammer overvallen door nep-bezorgers Tielerwaard Rotterdam

woensdag 6 augustus 2014 21:05


Rotterdam – Een nog onbekend aantal mannen hebben woensdagochtend een overval gepleegd op een woning aan de Tielerwaard. RTV Rijnmond wist te meldden dat de indringers deden alsof ze pakketbezorgers waren. Toen de Rotterdammer open deed werd er een vuurwapen op hem gericht.

De man werd zijn woning ingeduwd en werd vastgebonden door de overvallers. Daarna hebben zij de woning geplunderd om op zoek te gaan naar waardevolle spullen. Het is niet bekend wat de mannen hebben meegenomen. Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdammer overvallen door nep-bezorgers Tielerwaard Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Een nog onbekend aantal mannen hebben woensdagochtend een overval gepleegd op een woning aan de Tielerwaard. RTV Rijnmond wist te meldden dat de indringers deden alsof ze pakketbezorgers waren. Toen de Rotterdammer open deed werd er een vuurwapen op hem gericht.

De man werd zijn woning ingeduwd en werd vastgebonden door de overvallers. Daarna hebben zij de woning geplunderd om op zoek te gaan naar waardevolle spullen. Het is niet bekend wat de mannen hebben meegenomen. Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie.

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!