woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Rotterdammer overvallen door nep-bezorgers Tielerwaard Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – Een nog onbekend aantal mannen hebben woensdagochtend een overval gepleegd op een woning aan de Tielerwaard. RTV Rijnmond wist te meldden dat de indringers deden alsof ze pakketbezorgers waren. Toen de Rotterdammer open deed werd er een vuurwapen op hem gericht.

De man werd zijn woning ingeduwd en werd vastgebonden door de overvallers. Daarna hebben zij de woning geplunderd om op zoek te gaan naar waardevolle spullen. Het is niet bekend wat de mannen hebben meegenomen. Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -