Ruim 500 aansluitingen zonder warm water na lekkage stadsverwarming Schiekade Rotterdam

woensdag 6 augustus 2014 21:40


Rotterdam – Door een scheur in een leiding van de stadsverwarming hebben woensdag rondom de Schiekade ongeveer 500 huishoudens en bedrijven uren zonder warm water gezeten. Door een scheur in de leiding ontstond er een flinke lekkage waardoor er ook schade aan het wegdek ontstond.

Monteurs van Eneco kwamen ter plaatse om het lek te dichten. Hiervoor werd de Schiekade deels afgesloten waardoor automobilisten moesten omrijden. De tram ondervond geen hinder van de lekkage. Omstreek drie uur was het lek gedicht en hadden de meeste huishoudens weer warm water. Omstreeks vijf uur kon de weg weer open voor het verkeer.

https://twitter.com/MRRKhatib/status/496954093793849344/

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruim 500 aansluitingen zonder warm water na lekkage stadsverwarming Schiekade Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Door een scheur in een leiding van de stadsverwarming hebben woensdag rondom de Schiekade ongeveer 500 huishoudens en bedrijven uren zonder warm water gezeten. Door een scheur in de leiding ontstond er een flinke lekkage waardoor er ook schade aan het wegdek ontstond.

Monteurs van Eneco kwamen ter plaatse om het lek te dichten. Hiervoor werd de Schiekade deels afgesloten waardoor automobilisten moesten omrijden. De tram ondervond geen hinder van de lekkage. Omstreek drie uur was het lek gedicht en hadden de meeste huishoudens weer warm water. Omstreeks vijf uur kon de weg weer open voor het verkeer.

https://twitter.com/MRRKhatib/status/496954093793849344/

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!