woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Ruim 500 aansluitingen zonder warm water na lekkage stadsverwarming Schiekade Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – Door een scheur in een leiding van de stadsverwarming hebben woensdag rondom de Schiekade ongeveer 500 huishoudens en bedrijven uren zonder warm water gezeten. Door een scheur in de leiding ontstond er een flinke lekkage waardoor er ook schade aan het wegdek ontstond.

Monteurs van Eneco kwamen ter plaatse om het lek te dichten. Hiervoor werd de Schiekade deels afgesloten waardoor automobilisten moesten omrijden. De tram ondervond geen hinder van de lekkage. Omstreek drie uur was het lek gedicht en hadden de meeste huishoudens weer warm water. Omstreeks vijf uur kon de weg weer open voor het verkeer.

https://twitter.com/MRRKhatib/status/496954093793849344/

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -