Dronkenlap rijdt in op politieagente Witte de Withstraat Rotterdam

donderdag 7 augustus 2014 18:03

Rotterdam – Tijdens zijn vlucht voor een alcoholcontrole is donderdagmorgen 7 augustus een dronken automobilist op de Witte de Withstraat ingereden op een politieagent. De agent kon nog net wegspringen en bleef ongedeerd. Haar fiets raakte beschadigd. De bestuurder en zijn 19-jarige Rotterdamse passagier zijn na een achtervolging aangehouden. De bestuurder wordt poging doodslag ten laste gelegd.

De automobilist, een 30-jarige man uit Heerhugowaard, negeerde om 07.20 uur een stopteken van een agent en ging er met hoge snelheid vandoor. Een andere agent kon de op haar inrijdende auto nog maar net ontwijken door opzij te springen.

Alcohol
Over het trottoir werd de vluchtpoging voortgezet, waarbij een geparkeerde scooter werd geramd. De bestuurder en zijn passagier sprongen uit de auto en probeerden te voet te ontkomen. Dat lukte niet, zij zijn door achtervolgende agenten in de omgeving van de Coolhaven opgepakt. De van poging doodslag verdachte bestuurder bleek vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Beide mannen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronkenlap rijdt in op politieagente Witte de Withstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Tijdens zijn vlucht voor een alcoholcontrole is donderdagmorgen 7 augustus een dronken automobilist op de Witte de Withstraat ingereden op een politieagent. De agent kon nog net wegspringen en bleef ongedeerd. Haar fiets raakte beschadigd. De bestuurder en zijn 19-jarige Rotterdamse passagier zijn na een achtervolging aangehouden. De bestuurder wordt poging doodslag ten laste gelegd.

De automobilist, een 30-jarige man uit Heerhugowaard, negeerde om 07.20 uur een stopteken van een agent en ging er met hoge snelheid vandoor. Een andere agent kon de op haar inrijdende auto nog maar net ontwijken door opzij te springen.

Alcohol
Over het trottoir werd de vluchtpoging voortgezet, waarbij een geparkeerde scooter werd geramd. De bestuurder en zijn passagier sprongen uit de auto en probeerden te voet te ontkomen. Dat lukte niet, zij zijn door achtervolgende agenten in de omgeving van de Coolhaven opgepakt. De van poging doodslag verdachte bestuurder bleek vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Beide mannen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!