Man (29) in kritieke toestand op straat aangetroffen Lange Hilleweg Rotterdam

donderdag 7 augustus 2014 18:07
Fotograaf : Anouk Krempel

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijk misdrijf aan de Lange Hilleweg in Rotterdam-Zuid. Agenten troffen daar  in de nacht van maandag op dinsdag op het trottoir een zwaargewonde 29-jarige Rotterdammer aan die nog steeds niet aanspreekbaar is. Hij is dusdanig gewond zijn toestand kritiek blijkt te zijn.

Uit onderzoek is gebleken dat de man ervoor nog een horecagelegenheid aan de Lange Hilleweg heeft bezocht. Hoe de man zo zwaar gewond is geraakt is niet bekend. De politie denkt dat hij het slachtoffer is geworden van een zwaar misdrijf.

Getuigenoproep
Hebt u iets gezien wat de politie kan helpen om te achterhalen hoe de man aan zijn verwondingen is gekomen? Of hebt u anderszins iets verdachts gezien in de nacht van maandag 4 augustus op dinsdag 5 augustus? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (29) in kritieke toestand op straat aangetroffen Lange Hilleweg Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijk misdrijf aan de Lange Hilleweg in Rotterdam-Zuid. Agenten troffen daar  in de nacht van maandag op dinsdag op het trottoir een zwaargewonde 29-jarige Rotterdammer aan die nog steeds niet aanspreekbaar is. Hij is dusdanig gewond zijn toestand kritiek blijkt te zijn.

Uit onderzoek is gebleken dat de man ervoor nog een horecagelegenheid aan de Lange Hilleweg heeft bezocht. Hoe de man zo zwaar gewond is geraakt is niet bekend. De politie denkt dat hij het slachtoffer is geworden van een zwaar misdrijf.

Getuigenoproep
Hebt u iets gezien wat de politie kan helpen om te achterhalen hoe de man aan zijn verwondingen is gekomen? Of hebt u anderszins iets verdachts gezien in de nacht van maandag 4 augustus op dinsdag 5 augustus? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!