woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Monteur rijdt auto van klant van dijk in de sloot Maassluissedijk Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Een monteur van een garagebedrijf heeft donderdagmiddag een auto van een klant de Maassluissedijk afgereden. Tijdens een testrit ging het mis en gleed de auto van de dijk toen de monteur uit de bocht vloog. Het voertuig kwam beneden aan de dijk in een sloot tot stilstand.

Een berger kwam ter plaatse om het voertuig omhoog te takelen. De eigenaar van het voertuig werd in kennis gesteld en deze was niet geamuseerd van de actie. Het garagebedrijf zal de eigenaar een passende oplossing bieden. De monteur raakte niet gewond bij het incident. De auto moet als verloren worden beschouwd aangezien deze in het water heeft gelegen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -