Stoffelijk overschot aangetroffen in water Maasboulevard Rotterdam

donderdag 7 augustus 2014 11:39

Rotterdam – Na een melding van een te water geraakt persoon aan de Maasboulevard is donderdagochtend een stoffelijk overschot aangetroffen in de Maas. De politie heeft na het aantreffen van het lichaam direct een onderzoek ingesteld, over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

In de directe omgeving waar het stoffelijk overschot is aangetroffen is een ‘plaats delict’ gevormd in verband met het veiligstellen van mogelijke sporen. Niet bekend is of er sprake is van een misdrijf, dit zal uit het forensische onderzoek moeten blijken.

Foto : Jeroen Burggraaf Twitter

jeroen-burggraaf-twitter2

https://twitter.com/BurggraafJeroen/status/497313373303078914/

 

 

 

0 reacties

Stoffelijk overschot aangetroffen in water Maasboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Na een melding van een te water geraakt persoon aan de Maasboulevard is donderdagochtend een stoffelijk overschot aangetroffen in de Maas. De politie heeft na het aantreffen van het lichaam direct een onderzoek ingesteld, over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

In de directe omgeving waar het stoffelijk overschot is aangetroffen is een ‘plaats delict’ gevormd in verband met het veiligstellen van mogelijke sporen. Niet bekend is of er sprake is van een misdrijf, dit zal uit het forensische onderzoek moeten blijken.

Foto : Jeroen Burggraaf Twitter

jeroen-burggraaf-twitter2

https://twitter.com/BurggraafJeroen/status/497313373303078914/

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!