maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Stoffelijk overschot aangetroffen in water Maasboulevard Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Na een melding van een te water geraakt persoon aan de Maasboulevard is donderdagochtend een stoffelijk overschot aangetroffen in de Maas. De politie heeft na het aantreffen van het lichaam direct een onderzoek ingesteld, over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

In de directe omgeving waar het stoffelijk overschot is aangetroffen is een ‘plaats delict’ gevormd in verband met het veiligstellen van mogelijke sporen. Niet bekend is of er sprake is van een misdrijf, dit zal uit het forensische onderzoek moeten blijken.

Foto : Jeroen Burggraaf Twitter

jeroen-burggraaf-twitter2

https://twitter.com/BurggraafJeroen/status/497313373303078914/

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -