Verdachten ongeregeldheden bekerfinale Rotterdam melden zich bij de politie

donderdag 7 augustus 2014 18:17

Rotterdam – De verdachten van de ongeregeldheden tijdens de bekerfinale van Ajax – Pec Zwolle hebben zich gemeld. De politie publiceerde de beelden op internet om ervoor te zorgen dat zij snel zouden worden gevonden. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat een 25-jarige man uit Hoofddorp en een 21-jarige man uit Apeldoorn zich hebben gemeld.

De twee zijn aangehouden en worden verhoord. Het is niet bekend of zij nog steeds vast zitten. De politie verwacht niet dat er op korte termijn nog meer afbeeldingen worden geplaatst. Het is niet uitgesloten dat dit in een later toekomst wel gaat gebeuren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachten ongeregeldheden bekerfinale Rotterdam melden zich bij de politie
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De verdachten van de ongeregeldheden tijdens de bekerfinale van Ajax – Pec Zwolle hebben zich gemeld. De politie publiceerde de beelden op internet om ervoor te zorgen dat zij snel zouden worden gevonden. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat een 25-jarige man uit Hoofddorp en een 21-jarige man uit Apeldoorn zich hebben gemeld.

De twee zijn aangehouden en worden verhoord. Het is niet bekend of zij nog steeds vast zitten. De politie verwacht niet dat er op korte termijn nog meer afbeeldingen worden geplaatst. Het is niet uitgesloten dat dit in een later toekomst wel gaat gebeuren.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!